Info om kurserne

Info om kurserne:

HVOR MANGE PERSONER ER DER PÅ ET KURSUS?
Generelt er antallet af deltagere begrænset til 6. På nailart kurserne kan deltagerantallet være en smule højere, da deltagerne arbejder med tipper.

HVEM UNDERVISER?
Alle undervisere er testet omhyggeligt inden de bliver certificeret. De skal anmode om årligt at blive opdateret til internationaletræninger. Vores træner team har selv deltaget i mesterskaber og kan se tilbage på mange års erfaring med negle.

HVORFOR FINDER UDDANNELSERNE IKKE STED I WEEKENDER?
På alessandro´s akademi finder uddannelsen sted en hel dag. Uddannelsesseancerne skal koordineres. Hvert grundlæggende kursus efterfølges af et tilsvarende videregående kursus, hvilket tilbydes efter en bestemt praksisperiode. For at fastholde de anbefalede tidsintervaller finder seminarerne kun sted fra mandag til fredag.

SKAL MAN SELV MEDBRINGE MATERIALER TIL KURSERNE?
Pånær pensler, er de nødvendige materialer til stillet rådighed på kurserne. Deltagerne anmodes om at medbringe deres egne pensler, da pensler er noget, som alle bruger på hver deres personlige måde. Hvis du ikke har nogen, kan du købe dem på stedet før kursusstart.

BØR JEG KØBE NOGLE PRODUKTER FØR DELTAGELSE I KURSET?
Vores anbefaling er at venter med at købe noget indtil efter kurset, da udvalget af produkter er så varieret, og du vil blive informeret i detaljer under uddannelsen omkring de enkelte artikler. Vi anbefaler at man køber produkterne efter første kursusdag, så man kan øve der hjemme. Der kan købes startsæt på akademiet den første kursusdag.

HVORDAN KAN JEG BOOKE PLADS PÅ ET KURSUS?
Alle de tilbudte kurser kan bookes direkte på vores hjemmeside, eller du kan tilmelde over mail eller telefon.

KAN JEG BOOKE FLERE KURSER PÅ EN GANG?
Selvfølgelig, hvis du ønsker, kan du booke kurser i blokke. I dette tilfælde er der mulighed for at få bevilget en rabat. Vi kan, under en personlig samtale, hjælpe dig med at finde den rette kombination af kurser.

HVAD SKER DER EFTER AT JEG HAR TILMELDT MIG?
Når du har fremsendt din tilmeldelse, vil du modtage en faktura med et depositum på 1000 kr. Fakturabeløbet skal overføres til den anviste konto mindst 4 uger før kurset begynder, således vi kan reservere en kursusplads til dig.

HVORNÅR PÅ DAGEN AFHOLDES KURSET?
Heldagskurser afholdes fra 9.00 til kl 15.00 mens 4 timers kurser afholdes efter aftale.


HVORNÅR MODTAGER JEG BEKRÆFTELSE PÅ MIN BOOKING OG HVORNÅR VIL I SENDE MIG INFORMATION VEDRØRENDE KURSET?
Bekræftelse på booking og information vedrørende kurset sendes til dig, når vi har modtaget din betaling. Såfremt du tilmelder dig med kort varsel, bør du være særlig opmærksom på informationer omkring modeller.

SKAL JEG MEDBRINGE EN MODEL?
Ved tilmeldelse skal du være særlig opmærksom på de respektive krav. På nogle kurser er det nødvendigt at have en model. På andre kurser arbejder deltagerne med hinanden som modeller. Der er ligeledes forskellige krav vedrørende naturlige og kunstige negle afhængig af, hvilket kursus du planlægger at deltage i.

HVAD SKER DER, HVIS MIN MODEL BLIVER SYG OG MÅ AFLYSE I SIDSTE ØJEBLIK?
Vi anbefaler, at du altid har en model i reserve, da vi ikke har mulighed for, i en sådan situation, at finde en erstatning. 

HVAD SKER DER, HVIS JEG ER NØDSAGET TIL AT AFMELDE MIN DELTAGELSE I KURSET MED KORT VARSEL?
Dette koster dit depositum på 1.000 kr. da tilmeldingen er bindende.

ER DER FORPLEJNING UNDER KURSET?
Kursusdeltagere modtager frokost på kurset.