Om os

Jeg hedder Lone Gravesen Jensen i 1998 og har haft klinik - neglestudio siden 1998. Jeg har arbejdet med mange forskellige produkter så ved hvad kvalitet betyder for en negletekniker. I 2009 fik jeg min første  distribution  til professionele alessandro International i Danmark. Siden har mere taget til idag forhandler vi Lash Perfect (lashextension) - Novell Sunless tan) - Artistic Nail Design - Jackie M (lashextension) og sidste nye skud på stammen er Loveness.
 
Artistic Nail design
Artistic nail design er førende indenfor negle Soak off, acryl samt gele. Artistic er fra USA og er skabt af førende negle artister med de nyeste teknologier. Artistic er nyskabende og har over 200 farver i sortimentet.
 
LoveNess
LoveNess er et nyt upcoming brand fra Holland hvor kvalitet af produkterne er i højsæde. Her findes alt indenfor negle - gelpolish - nailart - glitter - acryl - folie alt hvad en professionel negle designer har brug for i høj kvalitet.
 
Lash Perfect
Vippeextension til single vipper af høj kvalitet. Produkter der i den grad lever op til forventning af en vippeteknikker, og en holdarhed ud over det sædvanlige. Der findes også Lash Lift, Hi Brown, Vippe og bryn farve. Alt hvad der hører til vipper og bryn.
 
Norvell
Er sunless tan der giver en øjelikkelig smuk glød, er hurtigtørrende dufter godt, klisterer ikke og du har en smuk brun hud i 5-7 dage. Norvell er fremstilet i naturligt DHA og giver en smuk ensartet farve der samtidig plejer og opstrammer, udglatter og reducerer udseendet af fine linier og rynker.

 

alessandro pro afholder negle- vippe- og suntan kurser i hele Danmark vi har stort kursus og showroom i Randers. Vi har et fantastisk træner team med mange års erfaring inden for gele negle, acryl, gelpolish, vippeextension og suntan.

Vi har over 20 års erfaring fra produkter til skøndhedspleje, negle og vipper. Vi bruger selv produkterne på klinikken, så ved hvordan de virker og bruges i praksis. Vi deltager hvert år i flere internationale træninger, da det går så forrygende hurtigt inden for vores branche. Vi vægter kursus og uddannelse højt da vi mener man altid kan blive bedre, kvalitet og træning hører sammen det er utrolig vigtigt at uddanne sig - forny sig - inspirere sig det er nøglen til succes.