Om os

Jeg hedder Lone og har haft klinik - neglestudio siden 1998. Siden 1999 har jeg arbejdet med alessandro produkter og i 2009 fik jeg distributionen af alessandro International produkter i Danmark. I 2015 fik vi forhandling af Artistic Nail Design i Danmark - et nyt negle system der er LED hærdende.

alessandro Danmark afholder negle kursuser i hele Danmark og har stort kursus og showroom i Randers. Vi har et fantastisk træner team med mange års erfaring inden for gele negle og gelpolish.

alessandro er førende indenfor hånd- og neglepleje. I mere end 20 år er alessandro international blevet betragtet som synonym med perfekt hånd- og negle pleje og det højeste kvalitets niveau og fornyelser. Utallige skønhedspriser bekræfter at alessandro International er en international førende specialist indenfor smukke hænder og velplejede fødder. alessandro er af meget høj kvalitet - alessandro forsøger altid at forbedre produkterne der forsket og testes hele tiden. alessandro gelé er unik - det eneste på markedet der er delt op under negletyper. Der er forskellige negletyper ligesom hår- og hudtyper - alessandro har gelé til alle 3 negle typer hvilket betyder at gelén ikke lifter. alessandro gelé er et professionelt produkt til brug af professionelle negleteknikere.

Globalt besidder alessandro international ubetinget en top position. Med et stort omspændende produkt- og serviceniveau, som ikke lader noget tilbage at ønske fra de professionelle og ej heller fra kunderne. Mere end 2000 produkter inden for hånd- og neglepleje såvel som fodpleje af højeste kvalitet.

alessandro's produkter er særlig smarte fordi der findes 4 forskellige systemer: Neglelak, Striplac, Lac Sensation og Gelé, somfås i de samme 99 farver.


 
 

TOP 10 produktliste